Skjørringvej 18, 8464 Galten |  Mail: malle-gulv@mail.tele.dk |  Telefon: 22 17 50 69​

Gulvafslibning og afhøvling af trægulve

Hos Malles Gulvmontering i Galten udfører vi professionel gulvafslibning og gulvafhøvling af alle slags planke- og trægulve, så gulvet bliver så smukt som nyt. 

Vi foretager hovedsageligt afslibning af gulve for kunder i Galten, Horsens Aarhus og Skanderborg, men vi kører også gerne ud til kunder i de omkringliggende områder.

Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. En bedre garanti for et flot resultat på gulvafslibning kan du ikke få.

Før- og efterbehandling af dine gulve

Når et gulv skal slibes, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant.

Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at du vælger en professionel gulvlægger for at få det pæneste resultat.

Efter gulvafslibning kan gulvet efterbehandles med lak, lud eller olie.

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på gulvafslibning afhænger blandt andet af, hvor stort et gulvareal der skal slibes, og om vi også skal stå for den efterfølgende gulvbehandling. Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.​

Vi hører ligeledes meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige gulvbehandlinger.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 22 17 50 69, men du kan også altid skrive til vores e-mail malle-gulv@mail.tele.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Malles Gulvmontering

CVR: 21453978

Adresse

Skjørringvej 18

8464 Galten

Kontakt

​Telefon: ​22 17 50 69

Mail: malle-gulv@mail.tele.dk