Skjørringvej 18, 8464 Galten |  Mail: malle-gulv@mail.tele.dk |  Telefon: 22 17 50 69​

Gulvbelægning der forlænger gulvets levetid

Dine gulve kan få forlænget deres levetid, hvis de får den rette gulvbelægning, og det kan vi hos Malles Gulvmontering i Galten hjælpe med.

​Få professionel rådgivning om plejning af gulv

​​Vi tilbyder blandt andet professionel rådgivning og vejledning om, hvordan du selv foretager en optimal pleje af dine forskellige gulvtyper i det daglige, og vi udfører også gulvbelægning for kunder i Århus, Horsens og omegn.

Har du brug for at få lakeret dit gulv, eller skal træbordet have en gang olie, står vi altid klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og ved, hvilken slags gulvbehandling der skal til for at få det flotteste og mest holdbare resultat. ​

​Ring og få et tilbud på gulvbelægning

​Ønsker du at høre mere om vedligeholdelse og pleje af gulv, eller kunne du tænke dig en pris på plejeprodukter eller rengøringsmidler, der er særligt velegnet til dine gulvtyper, hører vi meget gerne fra dig. Vi giver naturligvis også gerne et tilbud på en gulvbelægning.

Du kan enten kontakte os ved at ringe til din gulvlægger på telefonen  22 17 50 69, eller du kan skrive til vores e-mail malle-gulv@mail.tele.dk

​Vi glæder os til at høre fra dig.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Malles Gulvmontering

CVR: 21453978

Adresse

Skjørringvej 18

8464 Galten

Kontakt

​Telefon: ​22 17 50 69

Mail: malle-gulv@mail.tele.dk