Skjørringvej 18, 8464 Galten |  Mail: malle-gulv@mail.tele.dk |  Telefon: 22 17 50 69​

Gulvbelægning der forlænget gulvets levetid

Kunne du tænke dig at få lagt nye gulve i din bolig, og ønsker du et holdbart resultat? Så er du kommet til det rette sted. Dine gulve kan få forlænget deres levetid, hvis de får den rette gulvbelægning, og det kan vi hos Malles Gulvmontering i Galten hjælpe dig med.

Få professionel rådgivning om plejning af gulv

Vi tilbyder blandt andet professionel rådgivning og vejledning om, hvordan du selv foretager en optimal pleje af dine forskellige gulvtyper i det daglige, og vi udfører også gulvbelægning for kunder i Århus, Horsens, Skanderborg og omegn.

Har du brug for at få lakeret dit gulv, eller skal træbordet have en gang olie, står vi altid klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og ved, hvilken slags gulvbehandling der skal til for at få det flotteste og mest holdbare resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvbelægning

Ønsker du at høre mere om vedligeholdelse og pleje af gulv, eller kunne du tænke dig en pris på plejeprodukter eller rengøringsmidler, der er særligt velegnet til dine gulvtyper, hører vi meget gerne fra dig. Vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på en gulvbelægning.

Du kan enten kontakte os ved at ringe til vores gulvlægger på telefonen 22 17 50 69, eller du kan skrive til vores e-mail malle-gulv@mail.tele.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Malles Gulvmontering

CVR: 21453978

Adresse

Skjørringvej 18

8464 Galten

Kontakt

​Telefon: ​22 17 50 69

Mail: malle-gulv@mail.tele.dk