Skjørringvej 18, 8464 Galten |  Mail: malle-gulv@mail.tele.dk |  Telefon: 22 17 50 69​

Montering af linoleumsgulv og lægning af vinylgulv udføres

Hos Malles Gulvmontering i Galten har vi mange års erfaring med lægning af vinylgulv samt montering af linoleumsgulv for kunder i Århus, Horsens og omegn.

Lægning af vinylgulv ved stor slitage

Vinylgulve er den ideelle løsning til køkkenet, bryggerset, entréen og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage. ​Vinylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Det er gulve, der er lette at rengøre og vedligeholde. Det er kort sagt det gulv, der skal lægges, hvor sliddet er størst.

​VI tilbyder professionel og effektiv montering af vinylgulv og vådrumsvinyl til favorable priser. Har du allerede indkøbt det gulv, der skal lægges, kommer vi gerne og monterer det korrekt. Skal du først til at finde det helt rigtige vinylgulv, står vi klar med råd og vejledning.

​Vores montering af linoleumsgulv

Linoleum er ideelt som gulvbeklædning i køkkenet, på trapper, i bryggerset og andre steder, hvor gulvene bliver udsat for meget slitage.

​Linoleum er et slidstærkt materiale, der kan fås i mange forskellige design. Dermed er der god mulighed for, at du finder en model, der passer til dit hjem.

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vore betingelser og priser på montering af linoleumsgulv og lægning af vinylgulv. Ring i dag på telefon 22 17 50 69 eller skriv til e-mail malle-gulv@mail.tele.dk

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Malles Gulvmontering

CVR: 21453978

Adresse

Skjørringvej 18

8464 Galten

Kontakt

​Telefon: ​22 17 50 69

Mail: malle-gulv@mail.tele.dk