Skjørringvej 18, 8464 Galten |  Mail: malle-gulv@mail.tele.dk |  Telefon: 22 17 50 69​

Montering af linoleumsgulv og vinylgulv udføres

Hos Malles Gulvmontering i Galten har vi mange års erfaring med lægning af vinylgulv samt montering af linoleumsgulv, som vi udfører til en attraktiv pris for kunder i blandt andet Aarhus, Horsens, Skanderborg og mange andre byer.

Lægning af vinylgulv ved anbefales stor slitage

Vinylgulve er den ideelle løsning til køkken, bryggers, entré og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage. 

Vinylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Det er gulve, der er lette at rengøre og vedligeholde. Det er kort sagt det gulv, der skal lægges, hvor sliddet er størst.

VI tilbyder professionel og effektiv lægning af vinylgulv og vådrumsvinyl til køkken og badeværelse til favorable priser. 

Vores montering af linoleumsgulv

Linoleum er, ligesom vinylgulvet, ideelt som gulvbeklædning i køkkenet, på trapper, i bryggerset og andre steder, hvor gulvene bliver udsat for meget slitage.

Linoleum er et slidstærkt materiale, der kan fås i mange forskellige design. Dermed er der god mulighed for, at du finder en model, der passer til dit hjem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores betingelser og priser, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering af linoleumsgulv eller vinylgulv.

Ring allerede i dag på telefon 22 17 50 69 eller skriv til vores e-mail malle-gulv@mail.tele.dk.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Malles Gulvmontering

CVR: 21453978

Adresse

Skjørringvej 18

8464 Galten

Kontakt

​Telefon: ​22 17 50 69

Mail: malle-gulv@mail.tele.dk